Wij, Evert, Marc Peter en Frenk, zijn drie mannen uit Rotterdam die de uitdaging aangaan om in 60 dagen tijd een tocht van 10.000 km te fietsen voor het goede doel, het Weerstandfonds. We hebben maandenlang getraind, vele kilometers afgelegd en zelfs maanden vrij genomen van ons werk om ons voor te bereiden op deze uitdaging.

We willen je graag uitnodigen om deel te nemen aan ons plan. Je kunt met ons meerijden op de fiets of met de auto op onze route door Europa. Daarnaast kun je ons helpen met het vinden van slaapplekken onderweg, ons aanmoedigen als je ons toevallig tegenkomt tijdens je vakantie, of zelfs je eigen bijdrage bedenken om ons te ondersteunen. Elke vorm van hulp is welkom!

Als je niet in staat bent om fysiek deel te nemen aan onze tocht, kun je ons nog steeds steunen door een donatie te doen aan het Weerstandfonds.

Elke bijdrage, groot of klein, is waardevol en draagt bij aan het realiseren van baanbrekend immunologisch onderzoek.

Daarnaast zou het enorm helpen als je ons verhaal deelt via sociale media, zoals Facebook, Instagram en andere kanalen. Op die manier kunnen we extra publiciteit genereren en meer volgers krijgen, wat ons helpt om ons doel te bereiken.

Kortom, we nodigen je uit om deel te nemen aan ons avontuur en het Weerstandfonds te ondersteunen. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en streven naar een wereld waarin gezondheid en welzijn voor iedereen toegankelijk zijn. Doe met ons mee en help ons om levens te veranderen!

 

Jointheplan.nl